Kamis, 29 Mei 2014

benefits of coconut oil for hair livestrong

benefits of coconut oil for hair livestrong Použitie kokosový olej je skvelý prirodzený spôsob , aby sa vaše vlasy a pokožka jemná , žiarivá a zdravá . Vzhľadom k tomu , kokosový olej je tak bohaté na živiny , je bootovacie k stimulácii vlasové folikuly a prispieť k všeobecnému zdraviu pokožky hlavy .

Prečo je kokosový olej je lepší ako vlasy sérum ? Použitie kokosový olej pre rast vlasov , je len jeden spôsob , ako to bohaté na živiny olej môžu využívať vlasy . Nielen , že to bude ponechať vlasy lesklé a lesklá , ale posilní zdravie vašej pokožky . Poďme sa bližšie pozrieť na túto úžasnú multitasking prírodným olejom , aby videli , ako to môže pracovať pre vás .

Kokosový olej je vynikajúci pre nárast zvyšuje silu vlasom a vitalitu , a preto je to podoba je lesklé a voľné alebo závlačky konca a poškodenia . Vlastnosti hydratačné kokosového oleja , ktoré pomôžu udržať vlasu silný , teda zmenšenie šance na rozbitie a poškodenie , takže vlasy môžu rásť už

Liečba Kokosový olej na vlasy

hlboký stav
Namočte si vlasy v kokosovom oleji po dobu jednej hodiny , potom šampón von .

boj frizz
Umiestnite veľmi malé množstvo kokosového oleja vo vašich rukách , a potom vytrite spolu zohrejte . Ľahko urovnať lietať Reklamné predmety .

šampón
1 / 4 šálky kokosového mlieka , 1 / 3 šálky kvapaliny Kastília mydlo , 1 lyžička mandľového alebo olivového oleja , 10 až 20 kvapiek esenciálneho oleja .

Upokojiť pokožku hlavy
Rub malé množstvo kokosového oleja do pokožky bojovať vločky alebo podráždenie .

Veľa nových značiek objavovať . Som si istý , že v budúcnosti , kokosový olej sa len tak , aby sa stala viac populárne . Najmä v kuchyni na to dobré tuky benefits of coconut oil herpes.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar