Minggu, 04 Mei 2014

cara mengecilkan perut tanpa olahraga

cara mengecilkan perut tanpa olahraga Hur krympa magsäcken utan motion kan du göra på ett sätt för att undvika vissa livsmedel som kan orsaka ökad magen utspänd och även vissa livsmedel som klarar den utspänd mage .

Förutom att gå ner i vikt , för att kunna få den perfekta smal mage kräver tid , ansträngning och tålamod . Men genom att göra en liten förändring av kosten , kan du göra stora förändringar , så att magen ser smalare och smalare . Kan inte vänta med att prova det ? Gå se hela recensionen nedan

Om mat som konsumeras
Konsumtionen av hälsosamma livsmedel
Diet betyder inte att du inte äter alls , det gäller bara att äta 5-6 gånger , men i små portioner . Genom att inte äta och svälta det kommer att ackumulera mer fett och snabbare . Dessutom , om du inte äter alls , då kroppens ämnesomsättning kan störas . För att påskynda kroppens ämnesomsättning , måste du äta en hälsosam kost rik på protein , bra fetter och komplexa kolhydrater .

För din proteinintagkan inkludera baljväxter som ärtor, sojabönor , mandlar , hasselnötter och valnötter , är också källor till animaliskt protein som mjölk eller fettsnål yoghurt , kyckling , ägg , och magert kött , och rik proteinkälla som också är hälsosamma fetter som fisk .

När källan till hälsosamma fetter , kan du få det från olivolja , linfröolja , solrosolja och avokado .

För en källa av kolhydrater, kost konsumtion, såsom brunt ris , fullkorn , eller frukt såsom druvor, jordgubbar , äpplen och gröna grönsaker som spenat och andra.

Välj hälsosamma drycker
Hälsosamma drycker såsom yoghurtdrycker, fruktjuicer, grönsaksjuicer och lättmjölk . Eftersom det finns flera drycker som innehåller höga nog kalorier som läsk , saft eller alkohol kan göra magen mer utspänd .

Att dricka mineralvatten är tillräckligt
Vatten i kroppen bidrar till att underlätta matsmältningen och ämnesomsättningen samt underlätta bättre upptag av näringsämnen . Därför är det tillräckligt för kroppens mineralvattnet är mycket viktigt att konsumera åtta glas mineralvatten per dag .

Mat att undvika
Rå mat och stora portioner
Råa livsmedel och livsmedel med en stor del av matsmältningsapparaten kan expandera med den extra volym . Näringsämnen som erhållits från en halv kopp kokta morötter är lika med en kopp råa morötter . Därför konsumtionen av grönsaker som är kokta för att tillgodose näringsbehov .

Livsmedel som innehåller mycket natrium
Vanligtvis natrium eller salt eller en krydda hittas ofta i bearbetade livsmedel . Natrium har egenskaper som kan locka vatten . Undvik att konsumera natrium högre än vanliga mängder , eftersom det kan få dig att spara mer vätska kan leda till känslor av letargi , ser kroppen mer svullen och överflödigt vatten vikt .

tuggummi
Det visar sig att det ofta tuggummit också kan göra en utspänd buk . Detta beror på att en hel del svalde luft och fastnat i mag-tarmkanalen som ett resultat av tuggummi . Den instängda luften kan orsaka tryck och uppblåsthet vara stor .

Undvik skräpmat
Snabbmat , choklad och snacks som chips och liknande har inget näringsvärde alls . Men undvika dessa livsmedel eftersom det kan göra magen mer uppsvälld . Växla till konsumera mer näringsrika livsmedel för kroppen .

Omedelbart göra livsstilsförändringar för att undvika en del av kosten kan leda till allt mer utspänd mage och ersätta den med en diet som rekommenderas ovan . Lycka till !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar