Minggu, 11 Mei 2014

cara mempertahankan berat badan yg ideal

cara mempertahankan berat badan yg ideal Jak zhubnout potřebujeme další tvrdé boje . Ale to všechno nebylo přes, tam je ještě další úkol , a to , jak udržet vaše hmotnost zůstáváideální . Vzhledem k tomu, udržení ideální tělesné hmotnosti tak těžké zhubnout , někdy ještě obtížnější .

Mnoho lidí, kteří nedokážou udržet ideální váhu z nějakého důvodu nemají realizovat . Taktvrdá práce bylo , jak zhubnout , aby se zbytečně . Ve skutečnosti , někdy hmotnost může být změněn dramaticky překročil předchozí hmotnosti v případě, že není schopen ovládat a udržení ideální hmotnosti .
Jak si udržet ideální váhu
Jak si udržet ideální váhu

Tak jak jsem se udržet si zdravou váhu , aby bylo možné trvat dlouhou dobu ? Zde jsou některé důvody, proč se vaše váha nebude trvat dlouho a řešení k jejich překonání , jak citoval z duniafitnes.com .

Pevné tělo hlad
Hlad jeznamením , kde máte málo energie , takže hlad jepřirozená věc . Ale pokud jste měli to na přísnou dietu a cvičení nanaplno , samozřejmě , když hlad přijde , že vám přijde na mysl určitě jíst velmi velké porce . Když to uděláte, pak vaše tělo bude přebytek kalorií může vést k přibývání na váze .

Řešení k překonání je jíst malé porce , pokud hlad přichází s menu, které se skládá z komplexních sacharidů a bílkovin . Nabídka potravin můžete udělat plnou déle zdravé .

Metabolismus vliv na hubnutí
Metabolismus těla je úzce spojena s přírůstkem tělesné hmotnosti , v důsledku snížení hmotnosti , sníží průměrné tělo také potřebuje kalorií pro udržení váhy . V podstatě ,trochu na váze , což znamená , že vyžaduje jen málo energie, tak jako tak , aby se buňky a tkáně , aby zůstali naživu . Takže byste měli nastavit kalorické potřeby těla pro každou klasifikaci pohlaví , věk a hmotnost mají různé potřeby kalorické .

Již obeznámeni s vašeho těla cvičení
V určitém okamžiku budete vykonávat v programu hubnutí , bude vaše tělo naučí v praxi a zvykla . Tak , jak zvýšit spalování kalorií, pak je třeba zvýšit intenzitu a zátěž cvičení během cvičení .

Příliš mnoho Snížení kalorií
Výhody kalorií jezdrojem energie , ale pokud nadměrný to může vést k obezitě . Pokud je počet kalorií spotřebovaných je menší než kalorií použitých pakhmotnost se sníží z ideální tělesné hmotnosti , jak bude použit tukové zásoby energie .

Nejlepším řešením je konzumovat kalorií jako vaše tělo potřebuje a aktivit . Nic víc a nic méně jeBija způsob, jak udržetzdravé hmotnosti je ideální .

Často stravování
Samozřejmě, že jsme se často dostanete pozvání od přátel k jídlu , jen aby se dostali společně, nebo trávit volný čas . Tím, že jí ven , obvykletendenci jíst fast food velmi vysoké . Fast food obsahuje mnoho přidaných cukrů , tuků a dalších látek, které mohou poškodit zdraví . Navíc tím, že konzumace rychlé občerstvení na pravidelném základě , pak to může vést k obezitě a chronických onemocnění, jako je srdeční infarkt a diabetes .

Údržba je těžší než získat ji , proto to trvá hodně disciplíny pro udržení zdravého životního stylu stáleideální , aby tělo štíhlé. Hodně štěstí , jak udržet ideální tělesnou hmotnost nad !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar