Jumat, 02 Mei 2014

benefits of lemon water hot or cold

benefits of lemon water hot or cold Daudzi veselības aprūpes speciālisti iesaka dzert siltu ūdeni AR citronu sulu neilgi pēc pamošanās . Lai gan tas garša skāba , citronu augļi irpārtikas produkts , kas IR sārmaina , kas var saglabāt pH līdzsvaru organismā saglabāt Ajo aizsargā veselību dažādām slimībām . Tas IR kāds cits iemesls , kāpēc jums IR ieteicams dzert siltu citrona ūdeni ko si Rita .

1. Toniks Aknas
Praktizētāji pārtikas apvienojot , Erikar Lebang teica , ūdens AR citronu sulu ti ko si Rita IR Loti Labs , lai saglabātu aknu veselību . Pēc nakts darba , lai izfiltrēt toksīnus organismā ko neveselīgas pārtikas , aknas nepieciešams toniku , lai saglabātu savu funkciju . Rita irlabākais laiks , lai dotu " dāvanas ", uz aknām , tẹtẹ pārliecinieties , Ka jums lilọ EST kaut 20 iṣẹju pirms vai pēc alkohola lietošanas .

2. Aizstāt šķidro elektrolītu
Naktī , ķermenis IR dehidratēts apmēram 6-7 stundas . Tas IR iemesls , kāpēc mēs bieži vien jūtas gausa , kad aloy pamosties ko Rita . Dzeramais ūdens vien nepietiek , jums IR nepieciešams , lai aizstātu lati AR šķidro elektrolītu . Nefisi dzeramo pudelēs dzērienus , kas satur elektrolītu , akero veselīgāka , ja Fruit EST tos ko si dabiskiem avotiem . Eksperti uzturu Ajo veselīgu dzīvesveidu Dr . Phaidon L. Thoruan teikt , citronu sula DoD efektu Ka " ina ", lai organismā . Padaraķermeņa kļuvusi svaigu Ajo vairs miegains pēc pamošanās .

3. Uzlabot izturību ara
Citrusaugļi , ieskaitot citroni savu augsto saturu C vitamīna Ajo IR svarīga loma organisma imūnsistēmas uzturēšanā . Lẹmọọn IR arī pretmikrobu līdzekļi distancēti Ajo uzbrukuma vīrusu , kas izraisa saaukstēšanās Ajo gripas . Papildus Tam , askorbīnskābes , KO satur citronu ūdeni arī palīdz absorbcijas dzelzs IR , lai palielinātu izturību .

4. Uzturēt veselīgu gremošanu
Pektīna , šķīstošā šķiedra veida atrodami citroniem palīdzēt samazināt badu Ajo padarītkuņģī justies pilnīgi ilgāk . Šķiedra citroniem arī uzturēt gremošanas veselību , atbrīvojoties ko vielām , Ka arīpārējā pārtikas lilọ noderīga organismā caur netīrumiem .

5. Radīt Lilo
Vairs lilọ nepieciešams lietot enerģijas dzērienu konteineros , kas satur saldinātājus , mākslīgās aromatizētājus Ajo konservantus . Pastāviespēja , kas IR vairāk dabas Ajo veselīgāku , lai jūsu tun - agbara , ti , AR citronu sulu . Lẹmọọn ūdens palīdz mitrina ti Ajo skābekļa cirkulāciju organismā , tāpēc jums justies vairāk atjaunots Ajo barošanās .

6. Steidzoties Metabolisma
benefits of lemon juice Ka aprakstīts iepriekš , citronu palīdz detoksicēt aknas unizdevumi ti ko si šiem toksīniem arī paātrināt dedzināšana tauku , tajā pašā laikā . Jūsu organisma vielmaiņu , lai sadedzinātu kalorijas Ajo taukus Pat palielināt Pat Nhi 33 procentiem

Tidak ada komentar:

Posting Komentar