Kamis, 01 Mei 2014

effects of lemon oil on hair

effects of lemon oil on hair В ароматерапії ефірне масло лимона має широкий спектр виняткової практичності . Лимон викликає в уяві образи свіжості і чистоти і світла і лимонаду.

Дослідження, проведене Жан VALNET , MD , показали , що ефірні масла випаровуються Lemo , що може вбити менінгококової бактерії ( менінгококу ) протягом 15 хвилин , черевної бактерій протягом однієї години , золотистий стафілокок через дві години , і мікроби , які викликають запалення легенів ( пневмонія) протягом трьох годин.

Навіть рішення 0,2 % ефірного масла лимона може вбити дифтерії бактерій в 20 хвилин і вимкніть туберкульозні бактерії. Це антисептичні властивості триватиме протягом двадцяти днів. Ця риса схильний знищити мікроби в повітрі в кімнаті в лікарні , кабінети і школи чекає. Він особливо ефективний для нейтралізації неприємних запахів на тілі пацієнта , страждаючого від раку.

Ефірні олії Ефірна олія лимона з високими вібраціями , порівнянних з пронизливим свистом. Сандалового дерева дерева , порівняно , гуде , як бджоли , які заїкаються. Ефірні масла з високими вібраціями обнадійливі , особливо для тих , хто може відчувати себе психологічний kelelaham .

Лимон дає відчуття тепла і веселощів , щоб інтелектуальна . Хоча це ефірне масло лимона і фізично , і психологічно , це масло стимулює багато думок , поліпшити концентрацію уваги і здатність запам'ятовувати.

Дослідження мозку , пов'язані з наслідками духів встановлено , що ефірна олія лимона дозволяє особливо гіпокамп . Університет дослідники в Японії виявили , що деякі аромати в офісі , який поширюється значно покращився психічне точність і концентрація .

Ефірні масла поширення лимонного виробляє 54 відсотків менше помилок. Коли запах розсіюється під час тестування , оцінка збільшується до 50 відсотків. В іншому дослідженні лимонного ефірного масла показали , що ці речовини мають антидепресивну дію.

Дослідження університету Міє в 1995 році виявили , що цитрусові аромати підвищують імунітет , розслаблення , а також зниження депресії. Ефірне масло лимона імуностимулятор . Ця речовина збільшує лейкоцити , покращує мікроциркуляцію та антисептичні речовини.

Лимон ефірна олія складається з 68 відсотків д- лімонен , потужний антиоксидант. Лимон має ORAC ( Oxygen Radical Поглинання Ємність / Oxygen Radical Поглинання потужності ) становить приблизно 6619 ( TE / L). Блок TE / L виражається у вигляді мкмоль Trolox на літр. D- лімонен широко вивчається на його здатність боротися ріст пухлини у більш ніж 50 клінічних досліджень benefits of rubbing lemon on skin.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar