Senin, 07 April 2014

manfaat pisang gepok

manfaat pisang gepok Muz tembul meyve ejderha meyve yanında bir tamamlayıcı olarakgünlük menüsüne girebilirsiniz . Muz birçok faydalar ve vücudumuz için yararları vardır bir meyve olduğu için. Iyi bir sağlık için ek olarak , aynı zamanda daha güzel ve sağlıklı olmak için bir cilt tedavi olarak bir muz kullanabilirsiniz .

Endonezya'nın çeşitli yerlerinde dağınık muz çok çeşitli türleri vardır . Ama genel olarak , muzyararlılığı ve etkinliği hemen hemenaynıdır . Sadece olgun muz hemen ve doğrudan tüketilen veya taze meyve suyu olarak kullanılan bakabilirsiniz . Burada alabilirsiniz muz bazı faydaları vardır.

Beyin sağlığını geliştirmek
Muz rutin bir şekildebeynin anlama ve konsantrasyonu artırmak ve düzenli bir tatlı olarak günde üç kez tüketebilir .

Bağırsak hastalığı ve karın tedavi etmek için kullanılabilir
Muz inflamatuar bir savunma olarak yararlı olabilir, C vitamini mengandungan . Yolu barsak hastalığı tedavi etmek için bir madde olarak süt ile karıştırın sonra bir muz almaktır . Buna ek olarak ,meyve, yüksek lif içeriği korumak ve bağırsak sağlığını geri yükleyebilirsiniz .

Dolaşımı için
Beyne oksijen sirkülasyon pürüzsüz olması , böylece vitamin C ek olarak, muz, ayrıca vücudundolaşım yardımcı hizmet mengandungan potasyum ve potasyumdur. Potasyum ayrıca ,kalp hızını hızlandırmak yardımcı inmeriskini azaltmak ve normal kan basıncını düzenler .

Iştahınızı hızlandırmak için
Sen iştah artırmak için bir çorba kaşığı bal ile karıştırılır , iki muz tüketebilirsiniz .

Meyve balataları bir enerji kaynağı olarak kullanılabilmektedir
Yorgun ve çalışmaları nedeniyle bir gün için saldırı bitkin hissediyorsanız eğer ,muz bir çözüm olabilir . Muz bulunan şeker içeriği kolayca sindirilir ve enerji kaynaklarına dönüştürülebilir .

Diyabet ile baş yardımcı olmak için
Şeker hastaları için , Gorontalo ( Kuzey Sulawesi ) GORoho şeker hastaları için bir tamamlayıcı diyet olarak rendelenmiş küçük hindistan cevizi ile sonra karışık buğulanmıştipik muzu kullanabilirsiniz .

Kilo kaybı programı taşlaşmış için
Program muz diyeti çalıştırmak sizin kim size kilo yardımcı olmak için menüler ekleyebilirsiniz için . dört muz ve yağsız süt veya süt dört bardak yiyerek her gün en az haftada 3 gün ile , kilo vermenize yardım edebilir . Sadece 1250 kalori vemenü oldukça zinde ve sağlıklı olduğunu.

Yanıklarının iyileşmesine yardımcı olabilir
Küçük yanıklar ile başa çıkmak için,muz bitkisinin bir kısmını kullanabilirsiniz . Muz yapraklarıkülleri alıphindistan cevizi yağı eklemek için bir yol. Bundan sonra ,etkilenen cilt yanıkları üzerinde uygulayın .

Sivrisinek ısırığı tedavi edebilir
Yolu, sadece bir muz ciltiç biraz almak ve eski sivrisinekler tarafından ısırılan bentolanderide ovmak , kolaydır . Kaşıntı ve kırmızı sivrisinek ısırığı azaltmak için inanılır nasıl .

Anemi aşabiliriz
Muz anemisi olan insanlar için çok iyi bir yüksek demir içerir . Sadece her gün rutin ve düzenli olarak iki muz tüketmek .

Aybaşı ağrılarını azaltmaya yardımcı olabilir
Ruh halinize zarar ve ağrılı adet kanamaları neden olabilir , kan şekeri seviyelerini azaltmaya yardımcı olabilir , böylece yine muz mengandungan B6 vitamini yeterince yüksek.

Iyi bir sağlık ek olarak , muz aynı zamanda günlük cilt bakımı için iyidir. Bunlar arasında ,cildi yumuşatır ölü deri pul pul ve aydınlatmak için. Bir muz ve avokado, zeytin yağı veya çilek gibi birkaç diğer doğal maddeler dışında bir maske yapabilirsiniz . İyi şanslar !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar