Minggu, 20 April 2014

benefits of pineapple during pregnancy

benefits of pineapple during pregnancy Hvem sa at det var en fiende ananas kvinne ? Selv om for mye bør ikke brukes under graviditet og i ung , tropisk frukt dette var rik på ernæring og sunt du vet .

Ananas supplert med vitamin A , vitamin C , kalsium , fosfor og kalium. Ananas er også rik på fiber så bra for dietten og bidra til å redusere kolesterolet i kroppen .

Det er flere fordeler som du kan plukke når du spiser ananas , som følger :

Forebygging av hoste og feber på grunn av influensa

Fordi vitamin C er høy nok , ananas i stand til å bidra til å bekjempe viruset som forårsaker influensa . Selv om du lider av influensa , ganske effektivt utnytte ananas som en naturlig rette . Bromelain i ananas hjelp lanseringen hoste slim så raskt kurert .

styrke bein

Ananas er også en av de populære frukten å bidra til å styrke bein . Manganinnholdet i det er nødvendig for å danne en mer kompakt ben -strukturen. Du kan tjene 73 % av mangan i ananas konsumere på en dag .

sunt tannkjøtt

Ønsker du å få sunt tannkjøtt bedre ananas konsum . Innholdet av vitamin C er vennlig mot tannkjøttet og gi den beste behandling, slik at tennene og tannkjøttet er fortsatt sterke .

lette fordøyelsen

Bromelain i ananas frukt det hjelper også lette fordøyelsen og urinering . Bromelain faktisk var et protein, slik at det er ganske effektiv og sunt for forbruk.

Ingenting galt med ananas inn i din daglige menyen . Ved berikende matinntaket , vil du bidra til å opprettholde helse og skjønnhet naturlig.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar