Kamis, 24 April 2014

cara mengecilkan paha dengan cepat dan efektif

cara mengecilkan paha dengan cepat dan efektif Ciddi olarak yapılırsa nasıluyluk küçültmek için maksimum sonuç sağlayabilir . Başarısız Çoğu kişi yamalı veya ciddi Bilmeyenler vardır .

Gerçek şu ki, ince uyluk elde edebilmek zor değil , günlük aktiviteleri ileuyluk daraltmak. Örneğin ne zaman evde ya da iş yerinde ise . Meraklı baimana do ? Başlamak için , tamamen bu açıklamalara aşağıdaki dinle .

Onları daha kilolu görünmesini sağlar, çünkü çoğu kadın için , bir büyük uyluk bir sorundur. Bunun üstesinden gelmek için , aşağıdakibazı ipuçları sizin için bir çözüm sağlayabilir deneyin .


Tempolu Eğitim
Yarım saat ya da öylesine için bir yürüyüş yaparak her gün rutinkasları daha uyluk ve küçük tonda yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde aynı zamanda selülitgörünürlüğünü aşmak ve azaltmak yapabiliyor .

Eğitim sit ups
Yatmadanuyluk daraltmak için yardım etmeden önce hızlı bir şekilde ek olarak , eğitim , beş dakika kadar SITP .

Yukarı ve aşağı merdiven
Birkaç kat vardırofiste çalışıyorsanız , o zaman bu ayrı bir avantaj olabilir . Yolculuğu da kaldırdı , çünkümerdivenbüyük uyluk azaltmaya yardımcı olmaz . Sen 2 x 8 sayısı olan bir merdiven aşağı ve yukarı olabilir .

Yoga Egzersiz
Yoga, jimnastik yaparak,uyluk kaslarınınüst yapabilirsiniz . Biz yoga jimnastikuyluk üzerinde de doğrudan etkileri yapabilirsiniz öneririz .

Ayaklar şevli ile çömelme
Bu egzersizi yapmak için, 3-5 kg ağırlığında aptal bir aracı gerekir . Önünüzdeelpozisyonu ile bir dumbbell alın genişletilmiştir . Mümkün olduğunca geniş açık bacaklar , daha sonrayere uyluk paralel kadar mümkün olan en düşük pozisyon almak . Belli bir sayısı ilehareketi birkaç kez yapın. Sıkı ve dar yapmak içinuyluk eğitmek için düzenli olarak bu egzersizi yaparak .

Yalan bacakkatta yaklaşık 15 CM kadar kaldırır.
Sayısı ile x 8 2 aynı zamanda sürece düzenli olarak yapıldığı gibi , sıkın ve uyluk küçültmek yardımcı olacaktır .

Değişen yaşam tarzları
Sağlıksız yaşam tarzı gibi çok yağ içeren gıdalar tüketen bir sürü olarak biz çıkarmak gerekir . Perbanyak yeşil sebzeler , vitamin ve lif açısından zengin meyve tüketmek .

Denga düzenli olarak bazı rutin ve ipuçları yapıyor , sonra sadece bir rüya uzakta küçük bir uyluk . Uyluk küçülmek ek olarak , aynı zamanda hala yağ mevduat bir sürü varsa kilo deneyebilirsiniz . Eğlenin !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar