Selasa, 25 Februari 2014

manfaat lidah buaya untuk wajah yang berjerawat

manfaat lidah buaya untuk wajah yang berjerawat Aloe Vera uključujući zeljaste biljne vrste koje ima mnoge funkcije osim ljepote i za naše zdravlje. Mnogi od prednosti aloe vera prednosti. Ova biljka raste u nizinama s umjerenim padalinama. Na temelju dobivenih rezultata istraživanja, to postrojenje bogat tvari kao što su enzimi, aminokiseline, vitamine, minerale, polisaharidi i druge komponente koje su korisne za zdravlje. Ruku pod ruku s napretkom vremena, prednosti Aloe Vera je sve više se primjenjuju u svakodnevnom životu.

Indonesian društvo je dobro upoznat s aloe vera biljka. U obliku grmova s ​​visokim sadržajem vode u obliku želea sadržanih u lišću. Boja svježeg zelenog voštano lišće s nazubljenim strane uzrokuje aloe vera bi trebala biti održana s pažnjom. Indonesian društvo u cjelini održavati saksiji Aloe Vere kao lijep ukras da ton je i dvorište posaditi u dvorištu. Međutim, za velike industrije, Aloe Vera se uzgaja u intenzivniji i velikim vrtovima. Održavanje nije previše komplicirano, uzrokujući Aloe Vera ne zahtijevaju skupo održavanje.

 U uporabi za njegu kože, Aloe vera može eliminirati akni, vlaži kožu, kožu detoksikaciju, uklanjanje ožiljaka i maraka, smanjuju upalu i popravak i pomlađivanje kože. Indonesian društvo u početku pomoću Aloe Vera hraniti i menghitamnkan kose. No, s promjenom vremena, danas Aloe Vera je široko konzumira kao zdravlje dodataka i pića su hranjiv i osvježavajuće. Rječnik natrag u prirodu je jednako korištenje Aloe Vera za ljepotu pored suočiti s malim rizikom od nuspojava je i niska cijena i uštedu.

-Za one koji imaju crne mrlje na licu zbog utjecaja estetske ili prištić ožiljak je oprost metoda kako bi se uklonili prirodan način. Trik: nakon što je lice izbrisani, zgrabite jezik hladetinu krokodila, a zatim očistiti od sluzi i sluz-spremni suočiti svako jutro, kao i navečer. Ostavite da odstoji 30 minuta. Nakon toga, isperite čistom vodom i osušite. Učinite to barem 2x dan zaredom. Zajamčena, vaše lice će biti glatka i bez flex-flex hitam.Walau vremena, ali ako se radi redovito, rezultat bi bio maksimalno.

Tu je još jedan tradicionalni recept iz korisnosti aloe vere. Za one od vas-ste Dosljedna maskara, naravno, neće utjecati na zdravlje vaših trepavica. Među njima: bulunmata brzo osušiti i otpasti. No, ne brinite, jer postoji poseban recept koji koristi hladetinu liday krokodila koji bi mogao jačanje korijena trepavica i trepavice i hraniti svoje trepavice će biti teška. Trik: jedni će spavati, pa čak i kada se opustite, operite trepavice biti bez kemikalija poput maskare. Zatim uzeti Aloe Vera mliječ, i utrljajte nježno i polako na vaše trepavice. Ostavite da odstoji 30 minuta i zatim isperite običnom vodom za čišćenje. Ako redovito korištenje, vaše trepavice će jamčiti jaka, nije lako ispasti i gusta.

Aloe vera gel može se koristiti i podebljati svoje obrve. Način svaki krevet diolekan na obrve, zatim se pere sljedeći dan. Više ste marljivi melakukannnya, onda će rezultat biti maksimalno.

Imati lijep recept Aloe Vera je koristan za vas u njezi s prirodnim sastojcima i lako oko nas. Tu su glavna namjera u praksi i upornosti.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar