Rabu, 19 Februari 2014

harga obat jerawat acne

harga obat jerawat acne Seja ir tīrs, bez pinnes . Bet patiesībā nav izskats, pinnes rētas, kas padara beisbolamaksimālā ! Tomērbijušais var redzēt sejas un traucēt sniegumu . Lūk, kā ātri atbrīvoties no pinnes rētas .

1 . Ice Cube
Berzēt ledus kubiņus uz jomām , kas ir pinnes rētas . Skrubis 15 minūtes un darīt trīs līdz četras reizesdienā . Ledus ir nomierinoša iedarbība un palīdz pārvarēt ādas pad iekaisumu un paātrinātu sadzīšanu pinnes .

2.Baking soda
Papildus darbam , lai kūka , cepamais sodas var arī atbrīvoties no pinnes plankumi uz sejas . Sajauc cepamais soda ar ūdeni līdz pastas un tad uz pinnes rētas . Pagaidiet 10-15 minūtes , tad noskalo ar siltu ūdeni .

sarkans 3.Bawang
Šalotes spēcīgs izraidīt spītīgs pinnes rētas . Sarīvē sīpolus un berzēt pinnes rētas .

4 . tēja atkritumi
Neizmetiet izmantotas tējas atliekas esat izmantojis ! Tējas atliekas joprojām ir labā likvidēt pinnes rētas . Tas ir viegli , vienkārši berzēt mīkstums uz pinnes rētas .

5.Bengkuang
Jicama noderīga atdzīvoties sejas un atbrīvoties no pinnes rētas plankumi . Sarīvē jam un ielīmēt uz pinnes rētas . Atstājiet uz 10-15 minūtēm noskalot ar tīru ūdeni cauri. Vai šo režīmu pirms došanās gulēt katru dienu .

6 . gurķis
Papildus nomierina ādas iekaisumu , gurķi arī paātrināt dzīšanas procesu . Šķēles gurķis , tad uzklāj uz ādas , kas ir pinnes rētas uz 20-30 minūtēm .

7 . Olu baltums un medus
Šīs divas sastāvdaļas padara spēcīgu vienmērīgu un tonizētas sejas . Apvienot olu baltums un medus , un piemērot par pinnes rētas ir jānojauc .

Materiāls virs dabisko gaitu , jo tas ir ļoti droša un viegli atrast jūsu virtuvē . Labu veiksmi .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar