Kamis, 20 Februari 2014

apa manfaat lengkuas bagi kesehatan

apa manfaat lengkuas bagi kesehatan Alpinia γκαλάνγκα έχει ένα λατινικό όνομα galangal είναι ένα καλό είδος των φαρμακευτικών φυτών που χρησιμοποιούνται ως καρυκεύματα για το μαγείρεμα ή ως ένα φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει να θεραπεύσει μια ποικιλία από προβλήματα υγείας .

Εξηγείται σε akardanumbi.blogspot.com ιστοσελίδα , το εργοστάσιο τζίντζερ που χρησιμοποιείται συνήθως είναι το ρίζωμα ή ριζώματα ρίζα . Υπάρχουν πάρα πολύ περιεχόμενο στο ρίζωμα του τζίντζερ είναι καλό για το σώμα , όπως τα αιθέρια έλαια , kamfer , seskuiterpen , kadien , ρητίνη , heksabidrokadalen ενυδατώνουν, το άμυλο , και πολλά άλλα . Τα περιεχόμενα του αυτός είναι ο λόγος τζίντζερ χρησιμοποιείται ευρέως ως φάρμακα όλων των ειδών των ασθενειών.

Διάφοροι τύποι των προβλημάτων υγείας που μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια της galangal ή Java είναι επίσης αναγνωριστεί ως λαός , από permathic.blogspot.com site, διάρροια, ζάλη οχήματα , και τους κόμβους . Επιπλέον , το τζίντζερ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη όγκων, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες , προωθούν την κυκλοφορία του αίματος , να διατηρούν την αντοχή, και την αύξηση της όρεξης .

Από μια άλλη περιοχή , όπως το site indoblog.co , αναφέρονται επίσης και άλλα οφέλη galangal , η οποία στη θεραπεία των ρευματισμών και της βρογχίτιδας . Είναι γνωστά από την τοποθεσία lintassterkini.blogspot.com , σημειώστε ότι η πιπερόριζα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας ποικιλίας των συνθηκών του δέρματος, όπως φλέγμα, λειχήνες, έκζεμα, και λευκά στίγματα στο δέρμα.

Πώς , κυρίες , αποδεικνύεται ότι το τζίντζερ χρησιμοποιείται συνήθως ως μπαχαρικά μαγείρεμα δεν είναι μόνο ευχάριστες στιγμές , αλλά είναι υγιείς , ναι . Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε από τη χρήση του φαρμακευτικού συστατικού είναι ένα φυσικό τζίντζερ .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar