Rabu, 05 Februari 2014

cara menurunkan berat badan 25 kg

cara menurunkan berat badan 25 kg Mida teha, et kaalust alla võtta? Kui vastus toitumine , liikumine , lõpetage snacking või süüa palju puu-ja köögivilju , mis ei tõesti levinud . Sest te teate, onnaeruväärne , kuidas kaalust alla võtta.

Tegelikult asemel kehakaalu, kui naeruväärne see tegelikult võib olla kahjulik. Mis see on ? Noh, siin on viis , kuidas kaalust on naeruväärsed ja isegi tervisele ohtlikud nagu teatasTimes of India , reede ( 2014/01/31 ) :

1 . Paeluss Diet
Selles dieeti, siis söö teadlikult paelussi niiussid võib ära süsivesikute ja teiste toitainete kohta, mida peetakse liiga suur. Tegelikult paelusside et elada organismis võib panna miljoneid mune , mis võivad põhjustada toitainete kadu ja vitamiine, eriti vitamiini B12 organismis.

2 . Plastikpakendaminekeha
See menetlus hõlmab taimsete ainete kastetud Muovikelmu ja saab vabastada suurel hulgal higi . Eesmärgiks on mürgitustamine keha , mis aitavad teil kaalust alla võtta. Siiski, te peaksite olema teadlikud kaotus liigse vedeliku .

Lisaks pidage meeles, et üks peamisi koostisosi selles menetluses on kahjulik polüvinüülkloriid tarbijatele kahjulik . Lõppude lõpuks ei ole teada kindel , kas plastist wrapid see tõesti kaalust alla või isegi lihtsalt hoida veesisaldus kehas üksi . See menetlus ei ole ohutu inimestele, kellel on diabeet , kõrge vererõhk, või olete rase.

3 . Kiudoptiline salendav tooted
Tooted nagu need väited ei ima vedelikke , mis muudavad mao vaatama paistes mis omakorda võib pärssida nälga. Kuid mõnedvõimalusedkoostis tooted nagu guarkummi , mis võivad põhjustada tõsiseid ummistusimao või söögitoru. Samuti tärklist absorbeeriva materjali , et see võib põhjustada iiveldust , oksendamist , kõhulahtisust ja kõhuvalu .

4 . salendav kreem
On naha kreem, mis on väidetavalt peamine lahendus kaalust alla võtta. Kuid meditsiiniliselt ei ole teaduslikke tõendeid kasutada seda kreemi. Tulemuseks onmaksimaalne , mis muudavad naha pingul ja sile ja vähendada välimuse tselluliiti. Selle asemel, et raisata palju raha, et osta need kreemid , parem teha südame ja harjutamiseks saada kuju ja ideaalne keha .

5 . Ab - belt
Peramping sauna belt keha müüakse tavaliselt kujulkaasaskantav . Mis peibutiselektrivool , seade on ennustanud , et heita rasva kogunemist . Tegelikult lihtsalt mõiste vahend, mis kõikuma , oleks väga raske vabaneda oma kõht rasva , kuid rohke liikumine .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar