Jumat, 14 Februari 2014

benefits of lemon balm

benefits of lemon balm Більшість людей не розуміють , великі переваги , пропоновані лимона для здоров'я. Сік кислої фруктів може допомогти у втраті ваги , управляти кров'яний тиск , щоб запобігти деякі захворювання .

Ось користь для здоров'я , які можна отримати з лимонним соком , як повідомляє onlymyhealth , неділя ( 13/01/2013 ) , зокрема:

1 . сприяння травлення
Багато проблем з травленням можуть бути ефективно вилікувані при питті лимонний сік. Теплий лимонний сік може подолати проблему черевної ускладнень , таких як здуття живота , нудота , печія , шлунка паразитів в діяльності і відрижки .

Якщо ви часто відчувають біль у животі , лікування з регулярним споживанням лимонного соку. гладкою травлення може також досягти здорового ваги і ідеал.

2 . детоксикації печінки
Щоранку Наскільки лимонний сік виявився ефективним засобом, що допомагає печінки виробляти жовч . Лимонний сік також може очистити печінку і допомогти зламати їжі . Навіть лимонного соку , щоб запобігти утворенню каменів у жовчному міхурі за рахунок оптимального виробництва жовчі.

3 . здорова шкіра
Ви можете використовувати лимон як антисептик і, щоб позбутися вугрів і прищів від вашого обличчя. Високий рівень антиоксидантів в лимона не тільки допомагає запобігти утворенню зморшок , але і для очищення обличчя повністю .

Формування зморшок на обличчі , викликаних вільними радикалами , які також можуть пошкодити здорові клітини в організмі. Антиоксиданти в лимонному соку є те , що може зруйнувати вільні радикали викликають зморшки і акне.

4 . Підтримання здоров'я порожнини рота
Лимонний сік можна подолати травми ясен з масажним ефектом і зменшує зубний біль. Проблеми , такі як неприємний запах з рота може також розглядатися з лимоном.

5 . горло
Лимонний сік також має антибактеріальні властивості , які можуть допомогти подолати інфекції горла. Ангіни або тонзиліту можна вилікувати полоскання лимонний сік , змішаний з теплою водою.

6 . Управління кров'яний тиск
Лимон має високий вміст калію , необхідних людям , з високим кров'яним тиском. Запаморочення , нудота , і високий кров'яний тиск може контролюватися з лимонним соком , який служить для зниження ризику серцево- судинних захворювань.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar