Rabu, 05 Februari 2014

cara menurunkan berat badan yang alami

cara menurunkan berat badan yang alami Ką galite padaryti, siekiant numesti svorio? Jeiatsakymas dieta, fiziniais pratimais , sustabdyti snacking , arba valgyti daug daržovių ir vaisių , kurie iš tiesų įprastas. Nes, žinote, kad yrajuokinga būdas numesti svorio.

Iš tiesų, o ne numesti svorio, kaip juokinga ji iš tikrųjų gali būti kenksmingas. Kas tai yra ? Na, čia penki būdai, kaip prarasti svorio yra juokinga ir net pavojinga sveikatai , kaip pranešė Times of India " , penktadienį ( 2014/01/31 ) :

1 . Kaspinuotis Dieta
Šios dietos , galite valgyti sąmoningai kaspinuočio todėl kirminai gali sugerti angliavandenių ar kitų maistinių medžiagų , kurios laikomos pernelyg . Tiesą sakant, kaspinuočių , kurie gyvena organizme gali nustatyti milijonus kiaušinių , kurie gali sukelti maistinių medžiagų ir vitaminų praradimą , ypač vitamino B12 organizme.

2 . Plastikiniai vyniojimo kūną
Ši procedūra apima žolinių medžiagų artimųjų polietileno plėvele ir gali išleisti daug prakaito . Tikslas yra detoksikuoti organizmą , kad gali padėti jums numesti svorio. Tačiau, jūs turėtumėte žinoti, kad perteklinių skysčių praradimą.

Be to, reikia nepamiršti, kad viena iš pagrindinių sudedamųjų dalių, šios procedūros yra kenksmingas polivinilchloridas žalingas vartotojams. Galų gale, nėra tiksliai žinoma , arplastiko antklodės tikrai numesti svorio ar net tiesiog laikyti vandens kiekį organizme atskirai. Ši procedūra nėra saugūs žmonėms , sergantiems cukriniu diabetu , aukštas kraujo spaudimas, ar esate nėščia .

3 . Šviesolaidiniai lieknėjimo produktai
Produktų, tokių kaip šių teiginių gali sugerti skysčius , kurie daroskrandžio atrodo patinusi , todėl jos gali slopinti alkį. Tačiau kai kurie iš skirtų produktų, pavyzdžiui, guaro dervos , kurios gali sukelti sunkią sutrikęs skrandžio ar stemplės kompozicijos galimybes. Taip pat krakmolo absorbuojanti medžiaga , kad jis gali sukelti pykinimą , vėmimą, viduriavimą ir pilvo skausmą.

4 . Lieknėjimo kremas
Yraodos kremas, kuris tvirtino, kad yrapagrindinis sprendimas numesti svorio. Tačiau , mediciniškai nėra jokių mokslinių įrodymų apie šio kremo naudojimo . Rezultatas yradidžiausias , kad padarytioda įtempta ir sklandžiai ir sumažinti celiulito požymius. Užuot eikvoti daug pinigų pirkti šiuos kremus , geriau daryti kardio ir jėgos mokymą, gauti formos ir idealaus kūno.

5 . Ab diržas
Peramping pirtis diržas kūnas paprastai parduodamosnešiojamas forma. Su elektros srovės suvilioti ,prietaisas yra prognozuojama, kad mesti riebalus pilvo srityje. Tiesą sakant, tikapie priemonę , kad linguoti koncepcija , būtų labai sunku atsikratyti savo pilvo riebalų , bet su daug pratimų .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar