Rabu, 26 Februari 2014

benefits of lemon juice for skin

benefits of lemon juice for skin Limun je plod razlikuje od agruma . Iako potječe iz iste obitelji , ali limuni su općenito više prijateljski za osobe s čireva i bol u želucu okidač .

Limun je više ovalnog oblika ,debele kože i općenito se može konzumirati s stisnuo ili mješoviti u piće obliku komada . Limun pruža razne hranjive tvari koje su potrebne u tijelu , što je posebno vitamina C.

Vidjet ćemo što koristi za ime boga Idemo li jesti limun kao izbornik ujutro doručak :

Povećanje je tijelo je imunološki

Citirano od learni.st , on je rekao da je od limuna može poboljšati imunološki sustav tijela . Su antioksidansi koji igraju važnu ulogu u tom pogledu . On može pomoći smanjiti rizik od respiratornih infekcija , pomaže izliječiti upalu , kao i antibakterijski .

Kada imate problema s disanjem , a zatim limun je najpogodniji za konzumaciju kako bi dobili dobro .

Davanje prirodu alkalna u tijelu

Iako je limun je kiselo , ali ima alkalne osobine , tako da to ne bi želučana kiselina diže .

Priuštite probavni problemi

Limun zapravo može pomoći u liječenju probavne smetnje . Tradicionalno vjeruje ,učinkovitost sok od limuna u liječenju problema s jetrom , bolesti želuca , čireva i drugih probavnih problema .

Sadržaj vitamina C može pomoći u prevenciji bolesti uzrokovane bakterija Helicobacter pilona .

Uljepšajte kožu

Antioksidansi u limunu sposobnom svladati slobodne radikale uzrokovane toksina iz zagađenja i izloženosti UV zrakama UV A i B. To također sprječava prerano starenje , smanjuje bore na licu .

Nanosi na kožu ,limun može uljepšati lice i blijede tamne mrlje na licu .

Pomoć cure

On je bio bolestan i želio se brzo oporaviti , onda morate učiniti je jesti ovu limuna . Prehrambene pomoći ubrzati zacjeljivanja i izvana i iznutra . Spriječite upalu , pomaže bolju apsorpciju hranjivih tvari , pomaže spriječiti stres i liječiti rane brže .

Iako nije uvijek prodaju na tradicionalnim tržištima , možete ga kupiti u dućanu ili supermarketa voća . Cijene imaju tendenciju da se prilično skupo , ali ako ona ima mnoge prednosti , naravno , nema gubitka ga kupiti .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar