Kamis, 27 Februari 2014

manfaat lidah buaya dan cara penggunaanya

manfaat lidah buaya dan cara penggunaanya Er zijn meer dan 200 soorten aloë vera planten , maar slechts vijf van die voordelen hebben voor schoonheid , dat Aloë Barbadensis Miller , Aloë perryi Baker , Aloe Ferox , Aloë arborescens en Aloë Saponaria .

Zo veel voordelen , weet je .

sap
Elke dag , ijverig drinken een half kopje van aloë vera sap om de huid ziet er schoon en het verbeteren van kwaliteit van de huid . Aloë vera kan de materiële levering bouwers verrijken om te produceren en verbeteren van gezondheid van de huid . Onze huid zichzelf te herstellen in om de 21 tot 28 dagen . Vormen nutriënten aloë vera kan worden gebruikt door onze huid tegen schadelijk voor de huid .

Gezichtsmaskers
Ph in aloë vera kan het evenwicht te herstellen om de huid, terwijl het reinigen van de huid is gekleurd . Ijverig gebruik van aloë vera natuurlijke masker. Bereid 1 eetlepel modder masker , 1 eetlepel van aloë sap , 1 el bloem hazelaar , 1 druppel tea tree etherische olie , 1 druppel essentiële olie van lavendel en 1 druppel pepermunt etherische olie . Combineer alle ingrediënten , toe te passen op het gezicht en laat gedurende ± 15 minuten . Spoel met warm water , vervolgens splash koud water . Rutinlah deze behandeling gedurende 2 weken .

Hair Mask
Aloë vera bevat eiwitten glyco zeer goed voor het haar en maken het weelderig en mooi . De truc , schil de aloë vera plant en wrijf het vlees in de hoofdhuid en het haar .

gewonde Skin
Chilling effect van Aloë vera gelei kan eerste hulp zijn wanneer we lijden aan brandwonden of gebroeid . Kan ook worden gebruikt voor pijnlijke huid als gevolg van overmatige zon. Plak het vlees van aloë vera op het geblesseerde gebied . De koude geproduceerd uit aloë vera zal het genezingsproces helpen .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar