Senin, 24 Maret 2014

manfaat getah pepaya untuk kecantikan

manfaat getah pepaya untuk kecantikan Papaya Faydaları gerçekten sağlık ve güzellik dünyada kullanılabilir. Bizfaydaları yakalayabilir meyve , aynı zamanda akne tedavisi için bir maske olarak kullanılmak üzere , sindirimi geliştirmek , iştah artması kadar sağlık ve günlük yaşam için çok besleyicidir papaya iyi değil.

Olgun papaya meyvesi çok çocuklardan yetişkinlere kadar değişen gibi tatlı bir tadı vardır . Genellikle pişmiş sebze veya sebze heyecan lodeh - heyecan için kullanılangenç papaya meyvesi iken.

 Bize bu parçaları bulmak mümkün olması için kolaydır böylece papaya meyvesi genelliklebahçesinde veya bahçede dikilir. Eğer bir papaya bitki yoksa Ancak ,meyve yakındaki mağazalarda veya süpermarketlerde satın alınabilir . Papaya meyve ve faydaları bulunanAşağıdaki besinlerin içerdikleri .

Papaya meyve besin içeriği

    Enerji ( kcal ) : 46
    Protein ( g): 0.5
    Karbonhidrat ( g): 12.2
    Kalsiyum (mg): 23
    Fosfor (mg): 12
    Demir ( mg ) : 1.7
    Vitamin A ( SI) : 365
    Vitamin B1 ( mg ) : 0.04
    Vitamin C ( mg ): 78
    Su ( g): 86.7

Sağlık yararları için Papaya :

    Papaya meyvesi düşük kalori içerdiğindendiyet yardım ancak yüksek besin içeren çok iyidir .
    Papaya ciltcilt yara iyileşmesini yardımcı olabilir .
    Papaya meyve anti- enflamatuar ve anti-kanser içerir
    Papaya meyve rutin ve düzenli olarak taze papaya meyve yiyerekvücuttan toksinlerin atılmasına bir detoksifikasyon , olarak kullanılabilir .
    Eğer sindirim sorunları ve kabızlık varsa, papaya meyve tüketen aşılabilir .
    Bir yüksek vitamin içeriği vardır çünkü papaya meyvesi dayanıklılık artırabilir .
    Papaya meyvesi şeker hastaları için kan şekeri düzeylerindeartış önleyebilir .

Güzellik için papayafaydaları:

    Düzenli olarak onları tüketmek bir şekilde saç ve kepek mevcutgelişmesini önlemeye yardımcı olabilir .
    Papaya meyvesi erken yaşlanmayı önleyebilir . Bu erken yaşlanmanedeni olan serbest radikallerle savaşan yardımcı olabilir unsurların bir sürü içerir çünkü bu.
    Papaya meyve almaya nasıl cilt , beyazlatmak sonra rendeleyin ve limon suyu birkaç damla ekleyin . Harmanlanmış kadar her iki malzemeyi birleştirin ve sonra ağartılmış istediğinizvücuda uygulayın .
    Akne izleri ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir . Bu inflamasyonu azaltabilir bir enzimdir papaya papainiçeriği , çünkü .

Doğrudan yapılan veya zevkinize göre papaya suyu tüketebilir . Papaya ek olarak , aynı zamanda maksimum faydasını almak için günlük olarak tüketmek nasıl ejderha meyvefaydaları deneyebilirsiniz . İyi şanslar !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar