Sabtu, 22 Maret 2014

manfaat daun sirsak untuk ejakulasi dini

manfaat daun sirsak untuk ejakulasi dini Fördelarna med soursop frukt lika bra som fördelarna med dragon frukt , har soursop frukt en hel del fördelar för att hantera ett brett spektrum av hälsoproblem . En hel del forskning som säger att soursop frukt kan användas som ett alternativ cancer botemedel . Inte bara en del av den frukt som vi kan använda , men andra delar såsom soursop lämnar huden som vi kan ta fördelarna .

Soursop frukt är en frukt som är grönt , det är som mjuka törnen ganska sällsynta på huden och har en söt och syrlig smak . För att kunna få egenskaperna för frukt sirrsak , kan du konsumera den direkt eller genom att göra det en juice drink som kan lindra törst .

 Varför soursop frukt kan klara av olika sjukdomar ? Detta beror på det innehåll som finns i soursop frukt, soursop frukt som är rika på vitamin C-halt av 20 mg per 100 g av fruktköttet. Halten av C-vitamin som är mycket högt på soursop frukt är en antioxidant som arbetar för att förbättra vårt immunförsvar . Dessutom soursop är också rikt på fiber som nådde 3,3 g per 100 g frukt kött , som behövs av våra kroppar . Följande tabell ämnen Dizi soursop frukt ( per 100 gram ) och förmåner som vi kan få .

    Energi : 65 Kcal
    Protein : 1 g
    Fett : 0,3 gram
    Kolhydrater: 16,3 gram
    Kalcium (Ca) : 14 mg
    Fosfor (P): 27 mg
    Fiber: 2 g
    Järn (Fe ) : 0,6 mg
    Vitamin A : 1 RE / 10 ( SI )
    Vitamin B1 : 0,07 mg
    Vitamin B2 : 0,04 mg
    Vitamin C : 81,7 till 20 mg
    Niacin : 0,7 mg

För att klara av diarré eller diarré hos spädbarn
Om barnet har diarré eller lös avföring kan du omedelbart förbereda soursop frukten är mogen , sedan pressas och filtreras för att ta vatten . Efteråt Drinks 2-3 matskedar av diarré hos spädbarn .

För att behandla leversjukdom
Lyckligtvis behandla din lever sedan andra snabbmat måltider . Du behöver bara dricka soursop juice för 1 vecka som en måltidsersättning .

Att behandla hemorrojder .
Soursop frukt kan också användas för behandling av hemorrojder. Tricket , pressa soursop frukten är mogen , sedan ta 1 kopp vatten . Drick 2 gånger om dagen , morgon och eftermiddag .

För att övervinna urinblåssmärta
Förbered halv - mogen frukt soursop , socker och salt. Koka alla ingredienser till en kompott . Ätit vanligt, och utförde den regelbundet varje dag i 1 vecka i rad .

Att behandla Anyang - anyangen
Anyang - anyangen är nedsatt urinering känns som en brännande smärta . För att övervinna omedelbart förbereda halv mogen frukt soursop och socker efter smak . Efter det soursop frukt skalade och kokta med socker tillsammans med 2 koppar vatten . Efter kokning , sila och dricka vattnet .

Andra egenskaper soursop frukt är att övervinna övervinna förstoppning , hjälper till benbildning , öka uthålligheten , bromsa åldrandeprocessen , används som en alternativ behandling av gallsten , antisembelit , gikt , ökad aptit och förbättra matsmältningssystemet .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar