Rabu, 05 Maret 2014

cara memakai jilbab paris yang cantik

cara memakai jilbab paris yang cantik Ako nosiť hidžáb paris môže vás vyzerať viac atraktívne a módne . Spolu s vývojom svetových módnych trendov , ako nosiť hidžáb tiež zažil rast v priebehu času .

Keď je prvý je menej atraktívny nosiť hidžáb , teraz veľa mladých moslimov , ktorí nosia hidžáb , pretože to vyzerá oveľa viac módne a trendy . Dúfajme , že to nie je spôsobené len sledovať trend , pretože v podstate je potrebná každá moslimská žena nosiť hidžáb .

Prečo je tento šatku nazýva hidžáb paris ? A ak sa pozrieme na slová závoj , by mali používať arabská znejúce mená . Ukazuje sa , že názov závoj paris predsa má historické korene . Mesto Paríž je slávny módny a módny trend . Kým hidžáb je šatka paris obdĺžnik vyrobená z bavlneného materiálu , ktorý je tenký , ľahký a veľmi pohodlné na nosenie názvom Voile . Voile je francúzsky jazyk , slovo , ktoré znamená tkaniny čelenka zo 100 % bavlny alebo bavlnenej zmesi s inými materiálmi , ako polyester alebo ľanu .

Pre tých , ktorí nie sú zvyknutí na sebe hidžáb paris bude iste mať ťažkosti robiť to vyzerať nádherné výtvory . Choďte sa pozrieť na inštruktážne video , ako nosiť hidžáb paris Nasledujúci je prevzaté z youtube .

Okrem paris závojom , môžete tiež vyskúšať , ako nosiť hidžáb Pashmina , ktoré môžete použiť v rôznych akcií podľa potreby . Tak na čo ešte čakáte ? Ihneď sa snaží nosiť hidžáb paris spôsob , ako sa módne a trendy .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar