Senin, 10 Maret 2014

benefits of lemon juice and tea

benefits of lemon juice and tea Tea on yksi juoma, joka on niin tuttu ja paljon kysyntääAasian alueella ja erityisesti Kaakkois-Aasiassa . Indonesiassa juomassa teetä tehdään joka päivä , toisin kuinEuroopan alueella juomassa teetä tehdään yleensä vain silloin, kun on olemassa erityinen juhla , juo teetä on monia etuja , tee onterveellistä juoda, koska se merkitsee luonnollisesti erittäin hyvä runko .

Tänä aikana monet ihmiset käyttävät usein vihreää teetäterveys juoda . Ilmeisesti perustuu tutkimukseen asiantuntijoiden tekemän ,hyödyt vihreää teetä terveys on vihreä banyak.Teh sisältää antioksidantteja, jotka voivat vastustaa myrkkyä , joka menee kehoomme . Vihreä tee sisältää myös E-vitamiinia ja C-vitamiini ovat hyödyllisiä vahvistaa immuunijärjestelmää , terveen ihon ja terveet hiukset .

Vihreä tee sisältää polyfenolien yhdisteitä, jotka ovat hyvin toimivat suojaavan syöpä. Polyfenolit luokitellaanerittäin voimakas antioksidantti . Näitä yhdisteitä neutralisoimaan vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat syöpää .

Vapaat radikaalit itse muodostuu luonnollisesti kehossa . Nämä molekyylit voivat vahingoittaa ihmisen soluja . Ihmiset epäilevät, että tämä on yksimolekyyli syövän syiden , kuten erilaisia ​​muihin sairauksiin, kuten sydänsairauksiin ja ikääntyminen .

Miwon Lemon Tea onpikajuomajauhetta ,sekoitus teen uutetta , sitruuna ja C-vitamiini , jotka lisäävät kestävyyttä menettämättänauttiateetä itse .


Tuore sitruuna tee juoma Miwonilta täynnäparas maku teetäsekoitus tuoretta sitruunaa ja runsaasti C-vitamiinia

Tarve parantaa terveyttä juoma kylmällä säällä kuin nyt ? Seuraavat yrttiteetä voi auttaa sinua .

Juodakuppi yrttiteetä voi rauhoittaa , lievittää pahoinvointia ja turvotus sekä muita yhteisiä vaivoja . Haluatko kokeilla sitä ? Seuraavat viittaukset yrttiteetä että voidaan kokeilla , niin tarkistetaan Besthealthmag .

inkivääriteetä

Sen lisäksi, että ruoansulatus tasaisemmin , inkivääri hyödyllistä hillitsemään pahoinvointia, oksentelua tai vatsakipua , koskakrapula . Tee tuoretta inkivääriä teetä keittämällä inkivääri ensin liedellä 10-15 minuuttia . Lisää tuoretta sitruunaa ja hunajaa tehdä aterian enemmän herkullisia .

Sitruunamelissa teetä

Sitruunamelissa auttaa parantaa keskittymistä ja tehdä nukkua vankemmin niin . Tämä kasvi voi tehdävirkistävä jäätee varsinkin kun lisätään sitruunan tai siirappia .

voikukka teetä

Tämä tee auttaa regerenerasi ja maksan toimintaa ja auttaa tuottamaan sappea , joka auttaaruoansulatusta tasaisemmin .

ruusunmarja teetä

Ruusunmarjaa on kasvi , ja nousi olla yksi parhaista C-vitamiinin lähteitä , joka on tärkeä immuunijärjestelmän , terve iho ja kudosta.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar