Jumat, 27 Juni 2014

cara melakukan diet ocd yg benar

cara melakukan diet ocd yg benar За тези от вас, които имат наднормено тегло проблем след това да опитате една от алтернативите забавно диета, диета, която е OCD. Това е метод, диета, която е започната от известния Mentalist както и след като бе домакин на събитието, което е да Deddy Corbuzier черно и бяло. Можете веднага да го пробвате у дома, въпреки че никога не сте били на диета на всички. Защото толкова много от тях са доказали ефикасността на този метод вкусна диета.

От различните видове диети, които съществуват, OCD диета е диета метод, който може да dikatan труден. Тъй като тази диета трябва да ядем каквото си искаме, но само в рамките на само определени часове. Останалите ние не трябва да яде нищо друго освен питейна вода. Това прави метода по-привлекателна OCD диета. Не е радост, но и малко страдание.

За да може да дискриминира OCD диета не е трудно, може би дори по-лесно. По-долу е основно ръководство и контур, преди да отидете на диета OCD. Ако все още объркване по този начин, може веднага да изтеглите диета за кандидатстване OCD, съдържаща се в Google Play (първият Android Market) за смартфони, които използват Android.

     Без закуска (най-малко 3-4 часа след събуждане).
     Яжте 8/6/4 часа на ден (след час това е просто пиене на вода или чай без захар), така че може да повиши нивата на HGH.
     Можете да ядете всичко, както обикновено, преди да направя OCD
     Sports с рисунка вместо вдигане на тежести с кардио, изгарянето на мазнините ще бъдат максимум 2 поредни дни след вдигане на тежести, ако сте гладни.
     Постенето над 16 часа / ден увеличава Вашата хормон HGH 1300-2000%, което е полезно за отстраняване на всички функции на тялото и максимално изгаряне на мазнините.
     За пълноценната ръководство, можете да го получите безплатно ebooknya официалния уебсайт Deddy Corbuzier www.readyforfit.com.

В допълнение към OCD диета метод, все още можете да използвате други методи, за да отслабнете, например с редовни упражнения и поддържане на редовен и дневна диета. Можете да получите разнообразна информация и интересни съвети за отслабване http://annasbloggtankar.blogspot.com блог безплатно. Може да бъде полезно!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar