Rabu, 18 Desember 2013

manfaat buah naga untuk kulit

manfaat buah naga untuk kulit cxselv om anlegget er nå lett å finne , namuk ikke mange mennesker som forstår i dybden egenskapene skjult bak dragen frukt .

Formen er forskjellig fra andre frukter , så fremheve trekk ved fullt utbytte av denne frukten . I løpet av sin utvikling , tilstedeværelse av dragen frukt også ofte radert rekke andre roller .

Gamle kinesiske samfunnet anser drage frukt er mer enn bare frukt med en rekke fordeler . Frukt med hud som ligner en stor slange skalaer er ofte en følgesvenn av to statuer på alterbord tilbud. Hver Lunar nyttårsfeiringen denne frukten er også presentert , og ble en av de nødvendige presentasjonen fordi det antas å bringe lykke .

Men i hjemlandet Mexico , drage frukt som regnes som ett øye . Bare når brakt til Vietnam , begynte drage frukt anlegg for å bli dyrket i stor utstrekning før slutt utvikler seg til det sørøstasiatiske landet .

I Vietnam drage frukt kalles ofte Thanh Long eller smart drage mens det kinesiske folk kaller Feuy Long Kwa . I områder av Mexico , kommer dragen frukt med tittelen Pitahaya .

Drage frukt i seg selv har en lys hudfarge , er huden ikke glatt , men dekket med skjell som så ut som en stor slange eller drage . Innholdet i frukten er hvit , rød eller lilla med et dryss av svarte frø . Texture det så søt basilikum smaker som kiwi .

Agricultural Research Agency i Republikken Indonesia uttalte at dragen frukt kan senke kolesterolet , balansere blodsukkeret , nyrefunksjonen og styrker bein , og forbedrer arbeids av hjernen . De phytochemical stoffer i disse fruktene kan redusere risikoen for cancer.

Drage frukt er også veldig bra for sirkulasjonssystemet . Frukten er svært effektive i å redusere emosjonelt stress og nøytraliserer giftstoffer i blod. Drage Frukten inneholder 80 prosent vann , vitamin C, fiber, kalsium , jern og fosfor er nyttige for å overvinne høyt blodtrykk.

Innholdet samt dragen frukt nådd 0,7-0,9 gram i hvert gram er også svært nyttig i fordøyelsessystemetog senker kolesterolnivået . Hvis du ønsker å unngå de ulike sykdommer , er det ingen skade hvis du spiser en drage frukt fra nå .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar