Jumat, 31 Januari 2014

manfaat beras merah dan kacang hijau

manfaat beras merah dan kacang hijau Selle aja jooksul onIndoneesia inimesed tarbida ainult valget riisi , nii et nad kipuvad ei taha proovida teise riisi . Lisaks valge riis , pruun riis muutub mõned , kellel on tohutu kasu inimkehale. Aastal läbi viidud uurimus Experimental Biology aastakonverents ( 24-28 aprill ) Anaheim California, As. Ütlesin, et on olemas kaks liiki riisi , mis võib vähendada kõrge vererõhu ja südameinfarkti riski on : pruun riis ja kroovitud riisi poole . Alates Riet see viia ka järelduseni , et kasulik pruun riis on palju parem kui valge riis , et kaitsta keha haigus ja ateroskleroosi ( pengerasaan arterites) ja kõrge vererõhu trkanan .

Üks teadlane nimega Saturo Eguchi ja kolleegid ütlesid, et uuringud on märkida, et nad töötavad , mida nimetatakse aine Antiontensin aine II pruuni riisi . See aine on võimeline ületamahaiguse ateroskleroosi ja kõrge vererõhk. Antiontensin sisalduvate ainete kihid maha koorida , kui riis on pruun riis on ümber valge riis . Nii , et kate ei kooruda , kui lihvimineriis tuleks kasutada traditsioonilisi vahendeid , mida kasutatakse Jaapani rahvale.

Isegi pruun riis on toitumisalase sisu palju parem kui valge riis . Lisaks Antiontensin , pruun riis sisaldab vitamiini . Inkausi pruun riis sisaldab 3,5 grammi kiudaineid , samasvalge ainult riisi sisaldab vähem kui 1 gramm .

Efektiivsus punase riisi Lisaks takistada pengerasaan veresooni ja kõrge vererõhk, võib parandada ka aju arengut ja alandadavere kolesterooli . Pruun riis on väga hea väikelastele , sest see sisaldab Tamin (vitamiin B1) , mis võib takistada beriberi imikutel . Tegelikult see sisaldab rauda see liiga kõrge , aitab imikutel vanuses 6 kuud ja eespool nimetatud raua omastamise rinnapiima ei ole enam piisav , et täita keha vajadusi .

Noh, kes tahab , et vältida haiguse ateroskleroosi ja kõrge vererõhk on palju - palju söövad pruun riis .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar